animal animate..

sholahop allesammans!

Har nu kommit hem från en regniiig dag!
ja, jag har som sagt varit och jobbat idag med. När jag skulle hem så missade jag först bussen så jag fick ta spårvagnen till kungsten, där jag väl trodde att bussen kom 27 så jag hoppade av spårvagnen för att ta bussen. Men när jag kom till busshållplatsen så stod det att bussen kom 17 inte 27!! Så himla irriterande! m
Men men, jag fick gå ner och ta spårvagnen hem IGEN, och sedan gå från spårvagnshållplatsen i regnet! :((

Så nu sitter jag redo för plugg! *yay*

Puss&kram josefin! ♥


Toppendag!

Glad tjej hääär! :D
Igår så var det verkligen en supermysig dag. "Överraskningen" var att vi gick och såg Thomas Ledin show, och just igår så fyllde han även 60 år. Och efteråt så gick vi och åt på frågetecknet! ♥
Den här dagen började med konfa (mest gudstjänst) sedan kom min efterlängtade faster och hennes man plus min farmor som hade sjungt i kyrkan, hem till oss och fikade med semlor m.m.
Just nu har jag precis kommit hem efter att ha handlat lite baksaker till cupcakes som jag strax skall börja baka! :D
Önska mig lycka till puss&kram! :D

Gudmorning!

Tjabba tjeena mittbena!
Igår hann jag tyvärr inte blogga för jag kom hem rätt sent. Först så var jag på jobbet och gjorde som jag gjort typ hela veckan, efteråt så träffade jag anna och så åkte vi in till stan och hade sköjj! Jag köpte ett par rosa örhängen från bling och ett hårband från glitter! ;I det var jätte kul iaf förutom att jag hade så himla ont i fötterna efter att jag fått stå hela dagen....
Förresten har ni hört vad victoria och daniels lilla bebis heter? jo... hon heter Estelle Silvia Eva Mary. Estelle var fint men jag tycker sådär om Eva Mary! Men det  var ju kul att vi fått en ny tronarvinge! ;)
Idag skall jag inte göra så mycket förrän kl:3 för jag och min bror skall iväg på något hemligt som inte vi vet vad det är! HAHA men det skall bli spännande! :D
Pussar och kramar från Josefin! ♥

Åby!

Hellusan!
Sitter nu helt nydushad  vi datorn, efter att ha kommit hem från Åby simhall. Men där har jag ju inte varit hela dagen, för först så var jag på jobbet från halv 10-halv 3. När jag hade slutat så väntade jag på julias café tills hon slutade. Så när hon slutade sitt arbete gick vi runt och flummade på nordstan. Det var jättekul tills jahg kom på att jag bara kunde vara med henne till 5 då bussen gick. Simningen gick bra, för det var bara 100m klädsim, och 200m utan kläder! ;)) Efter det så var det "lek" haha. Det var riktigt uppfriskande att bada haha är typ superpigg nu.
Hoppas att ni har haft en roolig dag kramar josse! ♥
typ simrufs... :/

PRAoo..

Gó kväll allesammans!

Här i gbg öser det bara ner med regn! Men annars har dagen varit bra! Praon var kul, för det var typ fullt hus idag på resturangen. Man hade liksom alltid något att göra. Efter praon så åkte jag och köpte lite choklad till julia, som uppmuntring så hon skulle må bättre, eftersom hon har varit sjuk!
När jag skulle köpa chokladen så träffade jag även hennes lillebror som hjälpte mig att välja. Tillsammans åkte vi till julia där även johan var. Så nu har jag typ precis kommit hem från Julia! :))

Puss josse! ♥


Hemma/Prao!

Halojj!
Har inte berättat än , men jag har faktiskt spenderat mitt lov i Sälen. Jag var där med min familj, och jag träffade även Tove och ida där uppe. ( jag visste att dom skulle dit!) Det var skojjigt att åka skidor med dom!
Det var härligt att åka på sportlovet, för jag har aldrig åkt på sportlovet innan. I sälen var det typ
varannan-dags väder. Typ soligt ena dagen, och snöstorm andra.... Men jag är jätte nöjd med veckan, hoppas att ni haft ett roligt sportlov också! ;D

Lovet har inte slutat än, för nu har jag även prao i 2 veckor. Jag praoar på en grekisk resturang som heter Taverna Mykonos, och ligger i mitt Linné. Hittills så har jag fått, förbereda sallader, göra drinkar, servera, duka undan m.m. Tiderna är rätt chill, för jag börjar kl: halv 10 och slutar kl:2 ! :D

Hoppas att ni också har fått en härlig dag, puss & kram josse! ♥

Starbucks!

heejjsan!
Den här dagen har varit både kort och lång.. haha. Först hade vi matte prov.. och det gick väl bra hoppas jag! ;)
Sedan skulle vi ha "show & tell" och där tar man med sig något som man pratar om typ. Fast jag hade glömt min "sak" hemma så jag fick åka hem mellan syslöjden och bamba och hämta min "sak". Efter skolan så åkte jag och ida till Starbucks! :D Det var första gången jag var där, och jag beställde en caramel cream frapuccino. Den var väääääldigt god haha.
Hoppas att ni har haft en inte lika kall dag som mig! puss & kraamisar från josse! ♥

Svar på kommentarer! :)

Melissa om Glee!:
Fin blogg! Kolla min behöver DIN hjälp med en sak :)

svar: Hej melissa, tack så mycket! Och tyvärr så kan jag inte hjälpa dig, för jag brukar inte använda foundation, utan jag brukar använda solpuder, och lite rouge då & då.
till er alla: Gå gärna in på hennes blogg och hjälp till, eftersom jag inte kan.. hehe! ;)

Jazz om Glee!:
Åh, du gillar Glee! Alltid kul att hitta svenska fans :D

svar: Hejjsan, vad roligt att ni håller igång med en blogg som handlar om glee! :)

We Are Odd om Glee!:
Fin blogg! :d

Svar: Åh tack så mycket! dsm! :)


Tack för alla fina kommentarer, fortsätt så! ;) ♥





Another brick in the wall...

helluusan!
Har precis kommit hem från skolan, och sitter just nu och pluggar matte. Idag hade vi även musikprov, och det gick rätt bra hoppas jag! ;)
Snart skall jag sticka iväg till dansen! skall bli sköjj! :D
Puss&kram josefin! ♥

One Direction

gif animation maker
Gif animation maker

Glee!

Nu har jag precis kommit hem från en låång dag i skolan! Idag hade vi även religions-prov. Fml säger jag bara, det gick sääämst! Jag hade pluggat på helt fel saker. Men det här var den delen som man kunde få högre betyg på, den delen där man bara fick "E" på gjorde vi i fredags. Så jag hoppas iaf att jag är godkänd.

Nu sitter jag hemma och pluggar musik och lite matte. För vi har musikprov imorgon, och matte tills på torsdag.
Fast klockan 5 så kommer älskade glee! :D
Innan så gick det på 4:an men av någon anledning så bytte det till kanal 11, och vi har inte den kanalen! :(( men nu har den börjat igen på 4:an jippie! :)

Kram josefin! ♥




Konfa!

Guuuuuuudmorning

I Musik, matte och religion! blää!
Igår så var jag i kyrkan i 8,5 halv timme!? fattar inte hur jag orkade. Först så hade jag konfa från 9- 15:00. En halvtimme efter det så började min kör som varade från halv 16:00-17:00! så sjukt segt. Så jag bestämde mig för att hoppa konfan idag, för det är ju ändå bara gudstjänst som vi går på. Och för att ikväll så skall jag på musikgudstjänst med kören så då går jag ju ändå på en gudstjänst! ;)

Hoppas att ni har haft en härlig helg! måånga kramar! ♥


.....

....

....♥


.... :D



Grattis!! :D ;D

heeejjjsan!
Idag är det en speciell dag för att.....MIN BROR PHILIP FYLLER 16!!! SHIT! känns verkligen inte som han fyller 16, snarare 12! haha ;)
HA IAF VÄRLDENS BÄSTA DAAG! ♥
Puss&kram josefin!

Skridskor!

heejj har kommit hem från solig men kall dag av skridskor!
Det var verkligen sheetskojj! har lärt mig att saxa, så använde mig lite av det idag!
Det var ca: -7°C men soool! Typ perfekta dagen för skridskor! ;D
Ha det braa! Kram josse! ♥
(Jag längst till vänster)

RSS 2.0