Lördag 28/4

Kom hem för några timar sedan efter en lång dag i stan med mami. Jag shoppade Konfa-skor & konfa-klänning, men är sådär nöjd så får se om jag byter klänningen! fick även med mig en somrig topp hem!
Imorgon blir det dansuppvisning! :S nervös men längtar såå sjuukt mycket! :D
Pussar&kramar josse! ♥
'

The pursuit of happiness...:')

En väldans rörande film, och jag tycker det är mycket mer verkligt eftersom Will smith både spelar & är pappan till sonen i filmen. 5/5

Grattis!

Grattiiis Moa! Nu när du fyllt 15 är det mycket som händer!
Hoppas du hade en roolig födelsedag! Grattiis tusen gånger om!
Pussar & Kramisar joosefin! ♥





24/4

Hellusan!
Har precis kommit hem från sista gången på dansen... HA skoja bara skall gå några gånger till! ;))
Fast det var sista gången innan uppvisningen som är på söndag! Längtar så sjukt mycket, men är vääldans nervös.
Imorgon så skall min klass till Kviberg och dansa hip-hop  & spela volleyboll med alla skolorna från "meet my friends" projektet. Skall bli kuul!
au revoir à bientôt! ♥

Us against the world

Sholahopp!
Idag vaknade jag typ 8 & kunde inte somna om... :/ sedan gick jag ut & sålde GT. Lite senare idag kommer min mormor och hon skall äta middag med oss! Mys!
Just nu sitter jag och lirkar med en ring som har gått sönder! Det var min favoritring så vill inte att den skall vara helt pajj!
Igår när vi var klara med orienteringen så var jag inte blöt alls... jag var MYCKET blöt. Men det verkade bara vara jag som tyckte att det var kul! Det var segt att det regnade men det är sååå mycket roligare att orientera med cykel än att gå/springa orientera!
Pussar & kramar -Josefin ♥

le school...

Hajj! har inte bloggat på hela veckan p.g.a plugget! :(( känns rätt hemskt att säga att man inte hinner blogga för att man skall "plugga" :/. Aja skolan kommer ju först! ;))
I tisdags så var det näst sista gången på dansen innan uppvisningen! :S måste lära mig alla stegen perfekt, annars blir min lärare suur! Hon är verkligen jätte bra, men lite som en diktator!
Igår så hade jag 2st. prov först hade jag hemkunskapsprov i skolan, sedan så hade jag c-certifikat i scouterna! 
Jag fick A+ i knopar! (knutar) i scouterna men typ F- i kartorienteringen! hehe.. :S skyller på att jag inte var med när dom gick igenom det! ;D

Idag när jag kom hem så tänkte jag fortsätta läsa på en bok som jag har redovisning om imorgon, men jag valde att se filmen istället! Sedan så åkte jag & mamma och skulle se om det fanns en snabbare väg till skolan genom militären, men det tog stop vi en stor grind! Och imorgon så skall vi ha cykelorientering med gympan så då blir det att ta fram cykeln!

Hoppas att ni haft en bra vecka puss & kraam! ♥






Grattis!

Gratttis Ida! Nu är duu 15 & allt! Nu är du cykelmyndig, byxmyndig, straffmyndig får börja sommarjobba, köra moppe, Och säkert en massa mer!
Hoppas du hade en superbra daag! pussar & kraamar Josse! ♥




Mon week-end..

Tjenare tjenare!

orkade inte riktigt blogga i helgen så jag tänkte berätta lite om min helg nu:

Lördag- Först så hade jag konfa från 9:30-15:00 och då lottade vi ut uppgifter som vi skulle göra under våran konfirmation. Jag fick att läsa en liten bibeltext. Rätt så skojj iaf! ;))
När jag hade kommit hem så åkte jag & mamma på släktkalas hos min kusin som fyllde 10 år, 2 hela händer nu!
Det var kul att träffa kusinerna & släkten för det var ett tag sedan jag såg dom!
Jag kan säga att jag har blivit miljonär nu för dom som inte vet om det.... på monopol iaf! ;))

Söndag: vaknade med typ huvudvärk, sedan var det att släpa iväg sig till konfan igen!
Jag fick bära korset i söndags! Och jag hade aldrig gjort det innan!
Så när jag hade hämtat korset och hela tåget skulle gå ut så gick jag ut rätt långt innan vi igentligen skulle gått, så prästen kom springandes och försökte stoppa mig! haha akward moment där...

Efter konfirmationen så gick jag & Lisa och Josefin (från konfan & skolan) till kungs och tjockade oss med piiizza!
Sedan så kom moa! Och då åkte vi först till Majorna och gick sedan ner till röda sten där vi köpte mumsig marshmallow glass! Det var verkligen fint väder, förutom att det var lite kallt! Sedan gick vi upp till nya varvets busshållplats där vi sedan tog bussen till dala-skolans lekplats! Där hade vi skojjig stund.. haha!

Senare under dagen så gick Josefin & Lisa hem så jag & Moa gick tillbaks till "hagen" området och gick runt & pratade! En riktigt myysig & rolig dag!








Kramisar Josse! ♥

No words...

Så sjuukt braa! Ni bara mååste kolla! Tove visade mig denna videon, & sedan dess har det varit en favorit! ♥

Dag på stan!

tjenare mors!
Kom hem för några timmar sedan från stan, var där med Ida! Det var dundermysigt. Vi gick och kollade i lite affärer, och så gick vi runt på Nk, för det kom lite duggregn. Väl inne på Nk så var det några killar som skulle spela lite trummor, gitarr m.m men dom började aldrig spela så vi gick ut igen. Sedan skjutsade Idas pappa hem oss!
När vi hade ätit lunch på "piece of cake" så skulle jag köpa en milkshake för typ 40kr. Sedan köpte Ida en likadan milkshake fast på espresso house för 40kr med. Fast hennes var typ dubbelt så stor! dagens diisss!
Det var jätte kul att träffa Ida för det var längesedan jag träffade henne!

Sleep-over.... :))

Heejjsan!
Har nu precis kommit hem från tOvE. Sov nämligen över hos henne från igår tills idag. Det var jättekul! Igår så spelade vi gitarr och sjööng, och kollade på eclipse för jag hade inte sett den... Och sedan gick vi ut på fotopromenad. När vi hade kommit tillbaks så var klockan kanske 9 så då kollade vi på breaking dawn! Den var sååå bra, men liite läskigt. Dagen efter så gick vi upp typ 9 för Tove skulle färga sitt hår, och det blev superdupermega snyyggt! Passade henne suveränt! (Hon färgade det lite mörkare). & när vi kom tillbaks så var vi rätt trötta så vi kollade på dream girls, sedan åt vi chips & myste i hennes trädgård, middagen kom sedan, Och sist men inte minst så spelade vi musik innan jag skulle gå. Riktigt mysigt!

Tack för mini-weekend:en!






Beach 2012... GLÖM DET

Hellusan!
Ja som rubriken sa, har så ont i magen p.g.a allt godis jag har ätit...
Från igår tills idag så sov jag över hos mina sjukt gooa grannar! Jag hade med mig ett påskägg plus att dom hade fått ett ûber stort påskägg, som vi smaskade i oss som frukost imorse.. Så jaa min frukost bestod av goodis, och som lunch blev det smaskig fruksallad! Men kul som satan i gatan hade vi! på kvällen så kollade vi på Jonny english, (fast jag sov under halva filmen). Medans vi gjorde fruksallad så hade vi apelsinkriig, något att rekommendera! ;)

Ungefär vid 4 så fick jag ett paniksamtal där pappa sa att jag skulle till wästerläkarna för att ta spruta, jag hade visst glömt bort det... hehe. Och efter sprutan så följde jag med philip till bilskolan fast dom skulle ha en undervisning på 3 timmar så jag drog hem istället. Och ca:8 så gick jag ut på en super-duper mysig promenad med Tove! Vi pratade & pratade hela vägen lång, supermysigt! :D
Hoppas att ni haft det braa puss&kraam! Josse ♥ ♥



Glad påsk!

Glaad påsk på er allihopa! Hur skall ni fira? hoppas ni äter mycket med godis iaf! ;) det skall jag i alla fall göra! Idag är ju typ ända dagen som man verkligen "får" äta så mycket som man vill! :D
Lite senare idag kommer det några goa gäster till oss! Vi skall förmodligen måla påskägg, gå på äggjakt och mumsa på godis! ... :))
Hoppas på påskharen kommer till er! ♥

Skärtorsdagen...

ÄNTLIGEN PÅSKLOOV!
Heejj, Har nu fått efterlängtat påskloov! dock så får jag inte sova så länge som jag hade velat imorgon p.g.a att jag skall vara i kyrkan halv 10 för jag skall sjunga med kören. Idag så har det inte hänt så mycket, gjorde matteprov idag, (den svåra delen). Det gick väl bra hoppas jag! ;)) fast inga av mina svar matchade klasskompisarnas! :S
Vad skall ni hitta på förnågot under lovet?? jag skall mest vara hemma, kompisar och fira påsk med några vänner i helgen! ♥
Puss & kraam! josse! ♥

Tjaaaa!

Goodeftermiddag! ;))

Dagens fail: När jag kom hem från skolan tänkte jag börja plugga till matteprovet som är imorgon, fast när jag kom hem så "trodde" jag att boken inte vad i väskan så jag tog bussen upp till skolan ... igen, men när jag kom till skåpet så var den inte där!?! jag blev såhääääääär arg på mig själv.(för jag tappade bort min mattebok hela förra veckan). Så jag gick ner och tog spårvagnen hem igen och gissa vad jag hittade längst ner i väskan.... ? jo MATTEBOKEN! så nu sitter jag här med mumsig glass och pluggar!


Puss & kraam Josefin!




MADRIID!

Förlååt förlååt förlååt är allt jag har att säga!
För det första så har jag varit på en underbar semester i Madrid med min goa papi och bror, över en längre weekend. Så då kunde jag ju inte direkt blogga, men där var det underbart runt 20 °C med sol varje dag så lite färg fick jag allt! :D Under dom senaste veckorna så har jag b.l.a Varit på "The hunger games" med sötaste Jessica i min konfa. Den är såå braa så ni som inte har sett borde VERKLIGEN se den! den får 5/5 av mig! sedan så har jag varit och sett den för andra gången med min klass, inte lika kul att se den 2 ggr på samma vecka! :S jag har varit på filmkväll med scouterna. Där såg vi "dumma mig". Jag har även varit med Anna i dansen, den dagen då jag var med henne så var det jätte fint väder så vi gick och köpte glass & fotade en massa! :D Sedan har jag varit med en massa andra gooa kompisar! :)) Igår så fyllde även min mormor år så vi gick till Ljungman Jansson och åt med hela tjocka släkten! Mycket trevligt! ;) Lurade ni några igår dåå?? själv så lurade jag min lillkusin en massa så han inte litade på mig något alls i slutet, och lurade även en av mina kompisar att jag inte kunde vara med på själva konfirmationen p.g.a att jag skulle resa bort! hihi man skall ju ta chansen att vara busig när man får det! ;D
Hoppas ni har haft det braa pussar & kramar! (kommer blogga varje dag från & med nu!)

RSS 2.0